Bellis_DuoLift.jpg
Gelaat

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen en heeft daardoor nood aan verzorging om in goede conditie te blijven. We raden aan om je huid iedere maand te laten behandelen, aangezien het proces van huidvernieuwing ongeveer 30 dagen duurt. Maar vergeet niet je huid ook tussendoor goed te verzorgen! In onze salon verkopen we verschillende verzorgingsproducten, die je professionele behandeling perfect aanvullen.

Maquillage

Met de juiste make-up straal je nóg meer, doordat onze gespecialiseerde make-upartieste Elisa je troeven benadrukt. Op een subtiele manier (dagmake-up) of wat opvallender (avondmake-up), eventueel gecombineerd met valse wimpers.

 

Spreek jij binnenkort het belangrijke ja-woord uit? Dan zorgt Elisa met veel zorg voor jouw bruidsmake-up. Tijdens een proefsessie maquilleert ze je volgens jouw wensen en zoekt ze naar de perfecte kleuren. Ze noteert en fotografeert alles zorgvuldig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je make-up op je belangrijke dag. Voor maquillage ben je altijd welkom in onze salon, maar Elisa komt even graag op verplaatsing.

Wenkbrauwen & wimpers

Goed verzorgde wimpers en wenkbrauwen geven je een open en frisse blik. Voor een mooi resultaat heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod.

  • Permanente wimperkrulling, eventueel met verf voor een intens effect

  • Mascara-effect voor wimpers met langdurig volume en kleur

  • Wenkbrauwstyling gebaseerd op de vorm van je gezicht

  • Wimper- en wenkbrauwverf

  • Hennaverf voor een volumineuze wenkbrauw die eruit springt

Epilatie

De voordelen van epileren zijn al jaren gekend. Deze ontharingsmethode verwijdert niet alleen de zichtbare lichaamshaartjes, maar ook de haarwortels. Daardoor kan je langer genieten van een glad resultaat.

epilatie-02.jpg
Definitieve
laserontharing

De Soprano ICE Platinum laserontharing is een vrijwel pijnloze techniek om lichaamshaar permanent te verwijderen, zelfs op gevoelige of lastige plaatsen. Doordat de Platinum zich richt met drie golflengtes op de ongewenste haargroei is het de meest complete en effectieve ontharingsoplossing die vandaag de dag beschikbaar is. Of je nu licht, donker of zelfs een gebruinde huid met grof of fijn haar hebt, de Soprano ICE Platinum laser realiseert volledige en effectieve ontharing, die snel, veilig én vrijwel pijnloos is.

Pedicure

In ons salon kan je terecht voor esthetische en medische pedicures. Bij een esthetische pedicure worden je teennagels verzorgd en gelakt, terwijl tijdens een medische pedicure ook eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en schimmelnagels worden behandeld. Schimmelnagels behandelen we met de Diodelaser, die schimmelgroei stopzet door middel van warmte. Ook mannen kunnen in ons salon terecht voor een medische pedicure, waarbij hun voeten goed worden verzorgd en pijnlijk plekken worden behandeld.

Bellis_-_DSCF4086_-_©_MORREC_edited.jpg
handen-lichtjes.jpg
Manicure

Dagelijks krijgen je nagels en handen veel te verduren, waardoor een goede verzorging zeer belangrijk is. Verzorgde nagels en handen zien er mooier uit én voelen aangenamer.

We geven ze ook graag een kleurtje, als je dat wenst. Voor een manicure kan je bij ons allebei terecht, waarbij Sarah gespecialiseerd is in gelnagels en semi-permanente nagellak.

Gelnagels

Gelnagels zijn niet alleen pareltjes om naar te kijken, ze zijn ook nog eens zeer sterk. Ze kunnen tegen een stootje en blijven maar liefst 3 à 4 weken in goede staat. Een ideale oplossing voor nagelbijters en vrouwen met een drukke agenda. Bovendien heb je met gelnagels een uitgebreide keuze qua kleuren en nail art. Je gelnagels plaatsen we zeer dun en werken we nauwkeurig af. Op die manier creëren we stevige nagels met een natuurlijke look. Mochten je nagels binnen de 7 dagen toch onverwachts beschadigen, dan worden ze gratis hersteld. Wist je dat je ook op je voeten kan genieten van gelnagels?

gelnagels_03.jpg
Semipermanente nagellak

Wil je regelmatig een ander kleurtje op je nagels, maar je vindt dat normale nagellak vaak te snel beschadigd geraakt? Dan kan je het beste kiezen voor Shellac. Het wordt aangebracht als nagellak en uitgehard onder de UV lamp zoals bij gelnagels. Waardoor je een dunne stevige laag krijgt. Shellac geeft zeker 2 weken lang de mooie look van gelakte nagels. Op je teennagels blijft het gemiddeld 4 tot wel 5 weken goed. Mochten je nagels binnen de 7 dagen toch onverwachts beschadigen, dan worden ze gratis hersteld.

Veldlei 58

2970 Schilde

info@bellis-beauty.be

Greet 0475 97 22 60

Sarah  0477 54 73 99

SOCIAAL

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon