Bellis_DuoLift.jpg
Gelaat

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen en heeft daardoor nood aan verzorging om in goede conditie te blijven. We raden aan om je huid iedere maand te laten behandelen, aangezien het proces van huidvernieuwing ongeveer 30 dagen duurt. Maar vergeet niet je huid ook tussendoor goed te verzorgen! In onze salon verkopen we verschillende verzorgingsproducten, die je professionele behandeling perfect aanvullen.

Wenkbrauwen & wimpers

Goed verzorgde wimpers en wenkbrauwen geven je een open en frisse blik. Voor een mooi resultaat heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod.

  • Wenkbrauwstyling gebaseerd op de vorm van je gezicht

  • Wimper- en wenkbrauwverf

  • Lashfiller maakt de natuurlijke wimpers dikker en gekrulder 

  • Hennaverf voor een volumineuze wenkbrauw die eruit springt

bed-bedroom-blanket-warm_edited.jpg
Epilatie

De voordelen van epileren zijn al jaren gekend. Deze ontharingsmethode verwijdert niet alleen de zichtbare lichaamshaartjes, maar ook de haarwortels. Daardoor kan je langer genieten van een glad resultaat.

Definitieve
laserontharing

De Soprano ICE Platinum laserontharing is een vrijwel pijnloze techniek om lichaamshaar permanent te verwijderen, zelfs op gevoelige of lastige plaatsen. Doordat de Platinum zich richt met drie golflengtes op de ongewenste haargroei is het de meest complete en effectieve ontharingsoplossing die vandaag de dag beschikbaar is. Of je nu licht, donker of zelfs een gebruinde huid met grof of fijn haar hebt, de Soprano ICE Platinum laser realiseert volledige en effectieve ontharing, die snel, veilig én vrijwel pijnloos is.

jernej-graj-r2iMAgJrG6E-unsplash.jpg
pedicure_03.jpg
Pedicure

In ons salon kan je terecht voor esthetische en medische pedicures. Bij een esthetische pedicure worden je teennagels verzorgd en gelakt, terwijl tijdens een medische pedicure ook eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en schimmelnagels worden behandeld. Schimmelnagels behandelen we met de Diodelaser, die schimmelgroei stopzet door middel van warmte. Ook mannen kunnen in ons salon terecht voor een medische pedicure, waarbij hun voeten goed worden verzorgd en pijnlijk plekken worden behandeld.

Manicure

Dagelijks krijgen je nagels en handen veel te verduren, waardoor een goede verzorging zeer belangrijk is. Verzorgde nagels en handen zien er mooier uit én voelen aangenamer.

We geven ze ook graag een kleurtje, als je dat wenst. Voor een manicure kan je bij ons allebei terecht, waarbij Sarah gespecialiseerd is in gelnagels en semi-permanente nagellak.

applying-body-body-lotion_edited.jpg
ProNailsInsta-01.jpg
Gelnagels

Gelnagels zijn niet alleen pareltjes om naar te kijken, ze zijn ook nog eens zeer sterk. Ze kunnen tegen een stootje en blijven maar liefst 3 à 4 weken in goede staat. Een ideale oplossing voor nagelbijters en vrouwen met een drukke agenda. Bovendien heb je met gelnagels een uitgebreide keuze qua kleuren en nail art. Je gelnagels plaatsen we zeer dun en werken we nauwkeurig af. Op die manier creëren we stevige nagels met een natuurlijke look. Mochten je nagels binnen de 7 dagen toch onverwachts beschadigen, dan worden ze gratis hersteld. Wist je dat je ook op je voeten kan genieten van gelnagels?

Semipermanente nagellak

Wil je regelmatig een ander kleurtje op je nagels, maar je vindt dat normale nagellak vaak te snel beschadigd geraakt? Dan kan je het beste kiezen voor Shellac. Het wordt aangebracht als nagellak en uitgehard onder de UV lamp zoals bij gelnagels. Waardoor je een dunne stevige laag krijgt. Shellac geeft zeker 2 weken lang de mooie look van gelakte nagels. Op je teennagels blijft het gemiddeld 4 tot wel 5 weken goed. Mochten je nagels binnen de 7 dagen toch onverwachts beschadigen, dan worden ze gratis hersteld.

ProNailsInsta-05.jpg