Ons team

GREET

In 1985 is Greet afgestudeerd aan de Academie van Schoonheidszorgen en heeft ze het jaar nadien haar diploma medische pedicure behaald. Na haar opleiding is ze een eigen schoonheidssalon begonnen, die ze na een aantal jaren heeft doorgegeven om zich volledig op het moederschap te richten. Toch heeft het plezier dat ze haalde uit de sociale contacten en het adviseren van klanten met huidproblemen haar nooit losgelaten en is ze opnieuw een eigen zaak begonnen.

Schoonheidsspecialiste Greet Van den Broeck

GELAAT, EPILATIE, MEDISCHE PEDICURE, MANICURE EN  LASERONTHARING

T 0475 97 22 60

SARAH

In 2008 heeft Sarah haar diploma als nagelstyliste behaald, terwijl ze in 2010 ook haar opleiding tot schoonheidsspecialiste heeft afgerond aan Denise Grésiac. Na haar studie is ze direct parttime voor zichzelf begonnen, maar al snel uitgegroeid tot een fulltime nagelstyliste. Ze is perfectionistisch en werkt nagels af tot in de puntjes, maar doet dit aan een snel tempo. 

Nagelstyliste Sarah Baert

MANICURE, GELNAGELS, SEMIPERMANENTE NAGELLAK,

NAIL ART & ESTHETISCHE PEDICURE

T 0477 54 73 99

Ons Salon

Bellis is een kleinschalig schoonheidssalon, een familiebedrijf dat veel belang hecht aan persoonlijk contact, gezelligheid en ontspanning. Terwijl moeder en dochter hun klanten verwennen op de eerste etage, werkt vader beneden in zijn tandtechnisch laboratorium Dentalex. Alle drie werken ze in de esthetische branche en richten ze zich op de schoonheid van de mens.