top of page

DEFINITIEVE LASERONTHARING

Alma-lasers-Soprano-ICE-Platinum (1).jpg

Soprano ICE Platinum 

>> Of je nu een lichte, donkere of gebruinde huid hebt, grof of fijn haar, met Soprano ICE Plantinum is dit geen probleem. Ongewenste haargroei op verschillende locaties en diepten wordt met een optimaal resultaat op de meest veilige, snelle en bijna pijnloze manier behandeld.

>> Verschillende soorten haren en huidtypen reageren anders op verschillende golflengten. Soprano ICE PLatinum heeft de voordelen van meerdere golflengten en technologiën in één handstuk, die daarmee voor elke patiënt een eigen behandelingsschema biedt.

>> SHR technologie verwarmt geleidelijk een vastgesteld behandelgebied, tot een temperatuur in de haarfollikel wordt bereikt die deze effectief vernietigt en voorkomt dat het haartje terug groeit.

>> De In-motion™ techniek staat voor het continu bewegen van de laser over het behandelgebied, en zorgt hiermee voor een volledige dekking. Hierdoor is een hogere energieafgifte mogelijk dan bij de standaard technieken en zorgt daarmee voor betere resultaten en korte behandelingstijden.

>> ICETM tech koelt de opperlaag van de huid en voorkomt hiermee complicaties zoals overhitting en pigmentverschuivingen. Maar zorgt ook voor de bekende nagenoeg pijnvrije en effectieve behandeling voor ontharing.

>> Door verschillende accessoires kan je behandelaar elk deel van het lichaam behandelen, inclusief kleine en kwetsbare gebieden (oren, neus, tussen de wenkbrauwen).

Hoeveel sessies heb ik nodig?

 

Gemiddeld zijn er 8 sessies nodig voor een blijvend resultaat. Het aantal is afhankelijk van je huidtype, haargroei en dichtheid van je haartjes. Omdat je haartjes in verschillende fases zitten wordt bij elke behandeling slechts een deel van de haargroei aangepakt. Je hebt de groeifase, overgangsfase en uitvalfase. Enkel bij de groeifase zitten de haartjes nog onderin het haarzakje, waardoor deze bij de behandeling worden vernietigd. De haartjes in de andere twee fases komen weer terug.

Wat doe ik ter voorbereiding van een sessie?

 

Vanaf 6 weken voor de behandeling mag je niet meer epileren, harsen of waxen, zodat het haarzakje niet beschadigd raakt. Alleen dan kan het haarzakje bij het laseren echt vernietigd worden. Scheren is geen enkel probleem en mag je blijven doen. Scheer ook 24 uur op voorhand de te behandelen zone.


Laseren op een zongebruinde huid is geen probleem. Toch adviseren we je om tijdens het traject telkens 10 dagen voor tot 10 dagen na de laserbehandeling blootstelling aan fel zonlicht en ook de zonnebank te vermijden. Ook zelfbruiner vermeid je best tot een week voor de behandeling.

 

Gebruik de dag van je behandeling ook geen cosmetische producten zoals bodylotion, make-up en deodorant op de te behandelen zone. 

Hoeveel tijd wordt er gelaten tussen de sessies?

 

We adviseren een periode van 4 tot 6 weken tussen twee ontharingssessies voor het gelaat en 6 tot 8 weken voor het lichaam. Naarmate de behandeling vordert, wordt de groei van de resterende haren vertraagd en worden de haren dunner en schaarser. Afhankelijk van de voortgang van de behandeling, kan daarom deze periode verlengd worden.

Nog vragen?

 

Voor we de behandelingen starten doen we altijd een kennismakend gesprek. Tijdens dit gesprek geven we je meer uitleg over de techniek en beantwoorden we al jouw vragen omtrent definitieve laserontharing. We doen ook een haar- en huidanalyse om de meest efficiënte behandeling te kunnen bieden. Onthaar het gebied dat je wil laten behandelen dus zeker niet voor je langs komt. Het infomoment is volledig gratis.

bottom of page