top of page
skintelligence.jpg
Bellis - DSCF3867 - © MORREC.jpg
Bellis_wenkbrauwen.jpg
HUIDSCAN
GELAAT
WENKBRAUWEN & WIMPERS

Het begrijpen van de behoefte van je huid is steeds de eerste stap. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse met de Skintelligence, bepalen we je exacte huidconditie. Op deze manier kunnen we heel gericht gaan werken op de juiste noden van jouw huid.

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen en heeft daardoor nood aan verzorging om in goede conditie te blijven. We raden aan om je huid iedere maand te laten behandelen, aangezien het proces van huidvernieuwing ongeveer 30 dagen duurt. 

Goed verzorgde wimpers en wenkbrauwen geven je een open en frisse blik. Voor een mooi resultaat heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod.​ Wenkbrauwstyling, wimper- en wenkbrauwverf, Lashfiller en hennaverf.

laser.jpg
pedicure_1x1.jpg
Schermafbeelding 2022-01-24 om 15.58.59.PNG
LASERONTHARING
PEDICURE & MANICURE
NAGELS

De Soprano ICE Platinum laserontharing is een vrijwel pijnloze techniek om lichaamshaar permanent te verwijderen, zelfs op gevoelige of lastige plaatsen. Doordat de Platinum zich richt met drie golflengtes op de ongewenste haargroei is het de meest complete en effectieve ontharingsoplossing die vandaag de dag beschikbaar is.

Dagelijks krijgen je handen en voeten veel te verduren, waardoor een goede verzorging zeer belangrijk is. Verzorgde handen en voeten zien er mooier uit én voelen aangenamer.

Om je nagels op handen of voeten in de kijker te zetten heb je verschillende mogelijkheden. Je kan hiervoor kiezen tussen gelnagels, Shellac of BIAB. De ene is al wat sterker dan de andere. Hou je van naturelle of mag er ook een fantasietje bij? Samen met één van onze nagelstylistes bespreek je welke optie voor jou het beste past.

bottom of page