top of page
skintelligence.jpg
HUIDSCAN

Het begrijpen van de behoefte van je huid is steeds de eerste stap. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse met de Skintelligence, bepalen we je exacte huidconditie. Op deze manier kunnen we heel gericht gaan werken op de juiste noden van jouw huid.

Bellis - DSCF3867 - © MORREC.jpg
GELAAT

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen en heeft daardoor nood aan verzorging om in goede conditie te blijven. We raden aan om je huid iedere maand te laten behandelen, aangezien het proces van huidvernieuwing ongeveer 30 dagen duurt. 

laser.jpg
LASERONTHARING

Maak komaf met ongewenste haargroei en ga voor permanente ontharing. Onze diodelaser maakt gebruik van drie golflengtes waardoor het de meest complete en effectieve ontharingsoplossing is die vandaag de dag beschikbaar is.

Bellis_wenkbrauwen.jpg
pedicure_1x1.jpg
Schermafbeelding 2022-01-24 om 15.58.59.PNG
WIMPERS &  
WENKBRAUWEN
VOETEN
HANDEN

Goed verzorgde wimpers en wenkbrauwen geven je een open en frisse blik. Ga voor een wenkbrauw shaping met of zonder kleuring en een lashfiller om je wimpers een mooie krul te geven.

Dagelijks krijgen je voeten veel te verduren, waardoor een goede verzorging zeer belangrijk is. Verzorgde voeten zien er mooier uit én voelen aangenamer. Kies voor een mooi kleurtje op je teennagels in nagellak of shellac.

Voor je nagels kan je kiezen tussen gelnagels, Shellac of BIAB. De ene is al wat sterker dan de andere. Hou je van naturelle of mag er ook een fantasietje bij? Samen met één van onze nagelstylistes bespreek je welke optie voor jou het beste is.

bottom of page