top of page

HUISREGELS

Door deze huisregels te respecteren blijft het fijn werken voor ons en kijken we ernaar uit je te verwelkomen op je afspraak.

 

 

TIJDIG AANWEZIG ZIJN

Gelieve op tijd op jouw afspraak te komen opdagen. Als je te laat gaat zijn, gelieve dan telefonisch te verwittigen. Als je meer als 15 minuten te laat bent, moeten we je behandeling indien mogelijk inkorten. Als dit niet meer mogelijk is dien je een nieuwe afspraak te maken.

 

ANNULATIE OF VERPLAATSING

Je kan je afspraak kosteloos verplaatsen en annuleren tot 24 uur voorafgaande aan je behandeling.

 

Annuleer of verplaats je je afspraak minder dan 24 uur voorafgaande op je behandeling dienen we een annulatiekosten aan te rekenen. Hiervoor rekenen we een tarief van 35€ per voorzien uur in onze agenda. Je kan wel iemand anders zoeken die jouw afspraak overneemt en op die manier de annulatiekosten te vermeiden. Ook bij een no show (niet komen opdagen zonder verwittiging) of te laat aanwezig zijn waardoor we niet meer kunnen starten aan je behandeling zijn we genoodzaakt om annulatiekosten van 35€/uur aan te rekenen.

Je ontvangt steeds een herinneringsmail 48 uur op voorhand. 

 

AFSPRAKEN

Wij werken enkel op afspraak, waardoor alle tijd voor jou gereserveerd wordt. Zo kunnen wij je de beste service geven. Afspraken kunnen heel gemakkelijk online gemaakt worden via onze website, ter plaatse in de zaak of telefonisch. Indien wij tijdens de openingsuren je oproep niet beantwoorden, dan zijn wij bezig met een behandeling. Tijdens onze behandelingen richten we ons volledig op onze klanten en willen we hun moment van ontspanning niet onderbreken. Spreek dan gerust een bericht in op onze voicemail, dan bellen we je zeer spoedig terug.

 

 

 Wij hopen op je begrip en wensen je een fijne behandeling toe!

bottom of page