top of page
DSCF2495-3.jpg

ONS TEAM

Schoonheidsspecialiste Greet Van den Broeck

GREET

In 1985 is Greet afgestudeerd aan de Academie van Schoonheidszorgen en heeft ze het jaar nadien haar diploma medische pedicure behaald. Na haar opleiding is ze een eigen schoonheidssalon begonnen, die ze na een aantal jaren heeft doorgegeven om zich volledig op het moederschap te richten. Toch heeft het plezier dat ze haalde uit de sociale contacten en het adviseren van klanten met huidproblemen haar nooit losgelaten en is ze opnieuw een eigen zaak begonnen.

Nagelstyliste Sarah Baert

SARAH

In 2008 heeft Sarah haar diploma als nagelstyliste behaald, terwijl ze in 2010 ook haar opleiding tot schoonheidsspecialiste heeft afgerond aan Denise Grésiac. Na haar studie is ze direct parttime voor zichzelf begonnen, maar al snel uitgegroeid tot een fulltime nagelstyliste. Ze is perfectionistisch en werkt nagels af tot in de puntjes, maar doet dit aan een snel tempo. 

DSCF2632-2-2.jpg

LIVIA

Al geruime tijd is Livia achter de schermen actief voor Bellis, van website, webshop tot boekhouding enzovoort. Maar ze heeft de familie microbe duidelijk te pakken want sinds 2023 heeft ze zich omgeschoold tot huidexperte. 

Bellis_-_DSCF3501_-_%C2%A9_MORREC_edited_edited.jpg

XENIA

Sinds augustus 2023 hebben we Xenia in ons team mogen verwelkomen als nagelstyliste. Ze is allround schoonheidsspecialiste van opleiding en gespecialiseerd in nagels, wenkbrauwen en wimpers.

ONS SALON

Bellis is een schoonheidssalon en familiebedrijf dat veel belang hecht aan persoonlijk contact, gezelligheid en ontspanning.

bottom of page