top of page

Gelaatsbehandelingen

Jouw huid is je grootste orgaan en krijgt van je lichaam als laatste de nodige bouwstoffen. Deze kan dus wel eens wat extra aandacht gebruiken. Wij helpen je graag aan een gezonde huid met mooie glow. Samen kijken we wat jouw huid nodig heeft en wat voor jou belangrijk is om aan te werken. Elke behandeling wordt op maat van deze behoeften aangepast.

 

Bij Bellis werken we met innovatieve apparatuur en producten van hoogstaande paramedische kwaliteit. Met mesoestetic ben je verzekerd van jarenlange ervaring en expertise uit de geavanceerde laboratoria in Barcelona. Deze producten voldoen aan strikte farmaceutische normen en bieden snelle en effectieve resultaten. Met Mesoestetic krijg je bovendien ook altijd de beste nazorg voor thuis. Ervaar nu zelf hoe deze producten jouw huid een stralende en gezonde uitstraling kunnen geven!

Nieuwe klant?

Laat je voor het eerst een gelaatsbehandeling doen bij Bellis? Dan raden we je aan om te beginnen met een huidscan. Het begrijpen van de behoefte van je huid is steeds de eerste stap. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse met de Skintelligence, bepalen we je exacte huidconditie. Op deze manier kunnen we heel gericht gaan werken op de juiste noden van jouw huid. 

AQUAGLO

Aquaglo is een unieke hydradermabrasie behandeling met gepatenteerde technologie. De behandeling zorgt voor het intensief reinigingen, exfoliëren en hydrateren van de huid waardoor er een directe glow ontstaat.

 

Het Aquaglo systeem wordt aangedreven door een vacuümkracht en maakt gebruik van hoogwaardige liquid solutions op basis van AHA’s en BHA’s voor een diepe reiniging en peeling. Dode huidcellen, mee-eters of andere onzuiverheden worden verwijderen. De bloedsomloop wordt sterk gestimuleerd waardoor de huid een directe glow zal krijgen. De acupressuur laat de werkstoffen dieper in de huid penetreren om ze te herstellen en te hydrateren. De behandeling wordt aangepast aan jouw huid en is geschikt voor ieder huidtype.

AquaGlo Flash / 45 min.  -  100
AquaGlo Essential / 60 min. - € 120

AquaGlo + peeling / 75 min.  -  155

AquaGlo Deluxe / 60 min. - € 140

PEELING

Mesoestetic beschikt over een groot gamma van professionele peelings van mild tot intensief op basis van hydrozuren. Met een peeling ga je de dode huidcellen verwijderen maar ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Met de juiste peeling zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur en acne.

Mesoepeel / 60 min.  -  95

Mesoéclat / 60 min.  -  130

Een intensieve huidverjongingsbehandeling dat de mechanismen van de huid stimuleert en de veroudering van de huid tegen gaat.

KUUR

Voor het beste resultaat adviseren wij deze behandeling in kuur van 5x om de twee weken. Bij een kuur mesopeel krijg je twee producten gratis t.w.v. 112 euro. Bij een kuur van mesoéclat krijg je twee producten gratis t.w.v. 140 euro.

03_Mesoestetic_Melonblanc.jpg
DSCF2686-2.jpg

GENESIS

Een efficiënte behandeling voor huidverslapping en rimpels. Het verbetert de bloedsomloop, stimuleert de drainagepunten voor de afvoer van afvalstoffen, geeft intense hydratatie, stimuleert de celvernieuwing en verminderd de aanmaak van vetcellen. Radiofrequency is een unieke en heel bijzondere techniek die werkt door een diepe en gecontroleerde verwarming van de bovenste en middelste lagen van de huid. Deze warmte wordt doorgegeven door de massagekop van de Genesis en ook door de hand van de skin experte, waardoor een heerlijke, warme massage gegeven wordt die ontspannend en resultaatgericht werkt!

Genesis flash / 60 min.  -  115

Genesis boost / 75 min.  - 145

Met een extra boost aangepast aan jouw huidbehoefte.

KUUR

Ga voor een optimaal resultaat met een kuur van 6 behandelingen, 4 flash behandelingen en 2 boost behandelingen om de twee weken. Bij een kuur krijg je twee producten gratis t.w.v. 146,50 euro.

AGE ELEMENT

Een gepersonaliseerde anti-aging behandeling waar we met verschillende boosters en maskers werken, om zo de behandeling helemaal af te stemmen op de huidconditie. Afhankelijk van de gekozen boosters en maskers werken we op het reduceren van fijne lijntjes en rimpels, het verstevigen en verdikken van de huid, het liften van de huid of de huidskleur egaler maken en een frisse teint geven

Age element / 75 min.  -  130

KUUR

Voor het beste resultaat adviseren wij deze behandeling in kuur van 5x om de twee weken. Bij een kuur krijg je twee producten gratis t.w.v. 140 euro.

HUIDVERZORGING

Maak kennis met de doeltreffende behandelingen van mesoestetic. De producten worden in elke behandeling aangepast aan de behoeften en de conditie van jouw huid. Een welverdiend me-time moment met zichtbaar resultaat.

Flash / 30 min.  -  €50

reiniging + milde peeling + masker + afwerking

Essentiel / 45 min.  -  €75

reiniging + milde peeling + ampul + masker + afwerking

Deluxe / 60 min.  -  €95

reiniging + milde peeling + ampul + massage + masker + afwerking

MICRONEEDLING

Een sublieme en doeltreffende techniek voor de stimulering van het huidweefsel. De M-pen maakt duizenden microscopische kleine kanaaltjes in de huid die de huidvernieuwing stimuleren en die precies de juiste diepte hebben voor de doorgang van actieve ingrediënten.

 

Mesoestetic beschikt over een breed assortiment van solutions die we kunnen inzetten bij microneedling voor het realiseren van esthetische, combineerbare, veilige en effectieve behandelingen. Ze beschikken over specifieke actieve ingrediënten om esthetische gezichtsaandoeningen te behandelen zoals fijne lijntjes en rimpels, (acné) littekens, pigmentatie stoornis en huidverslapping.

Microneedling gelaat / 75 min. – €120

Microneedling gelaat en hals / 90 min. – €150

 

KUUR

Voor het beste resultaat adviseren wij deze behandeling in kuur van 5x om de twee weken. Bij een kuur krijg je twee producten gratis t.w.v. 133 euro.

mesoestetic_mesoprof_IG POST (2).jpg
Bellis - DSCF3957 - © MORREC-2.jpg

GLOBAL  EYECON

De huid rondom de ogen is 5 keer dunner dan op het gelaat en heeft dus een specifieke behandeling nodig. De mesoestetic eyecon is een van de beste behandelingen voor donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden. De behandeling bestaat uit een kuur van 3 behandelingen, waarbij een oogpeeling wordt toegepast en het insluizen van een serum doormiddel van microneedling.

Global eyecon 3x 60 min.  -  650

Deze behandeling is altijd een kuur van 3x om de twee weken. Bij deze kuur krijg je twee gratis producten t.w.v. 101 euro.

COSMELAN

Wereldwijd de meest effectieve en veiligste depigmentatiebehandeling. Cosmelan is een effectieve behandeling tegen alle vormen van pigment, door huidveroudering, zoneschade, zwangerschap, …

 

De behandeling bestaat uit het cosmelan masker en de producten voor thuis. Het masker wordt aangebracht in onze praktijk en dient 8 uur op te blijven, hier ga je dus mee naar huis en was je zelf af. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks de producten voor thuis te gebruiken om je huid goed te beschermen en dit tot 6 maand na de behandeling. De behandeling is een zeer intensieve behandeling waarbij een sterke vervelling zal optreden, ook kan de huid er rood en geïrriteerd uitzien.

800 inclusief thuisverzoringsproducten

Cosmelan2.jpg
Bellis_-_DSCF4463_-_©_MORREC.jpg

COMBINATIE BEHANDELINGEN

Elke huid is anders en dat vraagt om een gepersonaliseerde aanpak. De huidexpert zal je altijd precies uitleggen welke behandelingen en producten voor jou het meest geschikt zijn. Door het combineren van bepaalde behandelingen kunnen we nog beter gaan personaliseren en optimaliseren. Vraag ernaar bij je huidexpert.

EERSTE AFSPRAAK?

Weet je niet wat je moet kiezen voor jouw huid? Neem dan een behandeling op advies. Samen bekijken we welke behandeling wordt uitgevoerd op basis van jouw huid, wensen en verwachtingen. 

 

Ga vooraf voor een gratis huidscan, zo kunnen we jouw huid nog beter begrijpen en een geschikt plan op maat van jouw noden en wensen opstellen.

DSCF2607-2.jpg
DSCF2544-2.jpg
"De combinatie van dagelijkse thuiszorg en professionele behandelingen resulteert in meer zichtbare en duurzame resultaten."
bottom of page