top of page

Huidscan

Hoe is het nu echt gesteld met de conditie van mijn huid? Wat voor huid heb ik eigenlijk? Heeft mijn huid al veel zonneschade opgelopen? Heb ik misschien aanleg voor pigmentvlekken? Heeft mijn omgeving veel invloed op mijn huidconditie? Bij Bellis gaan we aan de hand van een professionele huidscan bepalen wat de noden zijn van jouw huid. De Skintelligence gebruikt verschillende lichtbronnen om alle kenmerken van de huid zichtbaar te maken. Zo kunnen we ook de diepere huidlagen analyseren. Je komt te weten wat er zich afspeelt in je huid en krijgt antwoord op al je vragen.

 

Aan de hand van deze analyse kunnen we je zeer gericht advies geven voor zowel de thuisproducten als een behandelplan op maat. Een goede huidverzorgingsroutine thuis is altijd de eerste stap. We geven je dan ook graag advies voor thuisproducten mee, van reiniging tot zonnebescherming. Naast de noden van je huid houden we ook altijd rekening met jouw persoonlijke wensen, verwachtingen, budget en tijd.

 

Ook wordt je behandelplan hierop aangepast. Zo spelen we preventief in op veranderingen die nog niet zichtbaar zijn, maar al wel aanwezig zijn in jouw huid. Samen kunnen we deze huidveranderingen proberen te voorkomen of af te remmen.

Voorbereiding huidscan

 

Om een correct beeld te krijgen van de huidanalyse kan je best vooraf thuis je huid in de ochtend reinigen met alleen water. Daarnaast is het belangrijk om die dag geen dagcrème, SPF of make-up te gebruiken. Indien gewenst mogen ogen en wenkbrauwen wel opgemaakt zijn.

Behandeling

 

Direct na de huidanalyse kan er altijd nog een behandeling op maat uitgevoerd worden. Dan boeken we op voorhand voldoende tijd in en bekijken we op dat moment wat het meest geschikt is. Wil je graag een kuur boeken raden we aan dit niet onmiddellijk achter de huidscan in plannen. Sommige kuren vragen namelijk een 2-tal weken voorbereiding thuis om een optimaal resultaat uit je kuur te halen.

Prijs

 

Een huidanalyse met de skintelligence en bespreking van het resultaat duurt ongeveer 30 tot 45 minuten en kost je 30 euro. Boek je aansluitend een gelaatsbehandeling of doe je een aankoop van 130 euro aan verzorgingsproducten voor thuis dan valt deze kost voor jou weg.

bottom of page