Onze gelaatsverzorgingen

Onze gelaatsbehandelingen zijn opgedeeld in 4 categorieën, op basis van de duur, intensiteit en gebruikte producten. Elke huid is tenslotte anders en heeft nood aan een aangepaste behandeling.

Flash

Wil je snel een stralende teint voor een speciale gelegenheid? Met een Flashbehandeling heb je direct resultaat. De oppervlakkige behandeling frist je huid op, zonder eventuele roodheid als gevolg. Alle Flashbehandelingen duren maximaal 30 minuten en zijn daardoor aantrekkelijk geprijsd. Kies voor een gezonde gloed, zuivering van je huidoppervlak of vermindering van wallen en rimpeltjes.

Premium

Ontspanning staat bij Premiumbehandelingen centraal. Terwijl je geniet van een uitgebreide massage, krijgt je huid de nodige reiniging, hydratatie of voeding waar het zo naar snakt. Hebben verschillende zones van je gezicht een andere behoefte? Dan gaan we voor een gecombineerde aanpak.

Expert

Om te genieten van een langdurige werking of om een specifiek huidprobleem aan te pakken, kies je best voor een Expertbehandeling. Deze intensieve behandelingen zijn geïnspireerd op de medische wereld. We gebruiken exclusieve technieken en krachtige huidverbeteringsproducten met hoge concentraties aan actieve ingrediënten. Zo werken we met fruitzuurpeelings die je dode huidcellen verwijderen, je huidweefsel versterken, je teint egaliseren, je poriën vernauwen en je pigmentvlekken verminderen. Na een kuur van 4 à 6 behandelingen zie én voel je het verschil.

DuoLift

DuoLift is een systeem dat we gebruiken tijdens je gelaatsbehandeling, waardoor de geconcentreerde producten dieper inwerken in je huid en tot in de kern verzorgen en verstevigen. Je huid krijgt een zachte peeling en wordt door middel van trillingen intens gereinigd. De aangename massage met ultrasound en kleurentherapie zorgen voor een stralende en gladde huid. Tenslotte verstevigt je huid aanzienlijk door middel van radiofrequentie. Ideaal voor een rijpere huid en huidtypes in een minder goede conditie, die een flinke boost kunnen gebruiken.